Liferay
Code: LRP-614
Exam Name: Portal Developer
|
Question: 1
|
The method to define a column in a layout template
is:
A. $layout.createColumn()
B. $layout.defineColumn()
C. $processor.processColumn()
D. $layout.addColumn()
|
Answer: C
|
|
Question: 2
|
The JavaScript method that executes after all the
portlets on the page have finished loading is:
A. Liferay.Portlet.ready(fn)
B. AUI().ready(fn)
C. Liferay.on('allPortletsReady', fn)
D. None of the above
|
Answer: C
|
|
Question: 3
|
A JSR-286 standard portlet extends:
A. LiferayPortlet
B. MVCPortlet
C. GenericPortlet
D. StrutsPortlet
E. Any Java class
|
Answer: C
|
|
Question: 4
|
Thecompanyld" is a(n):
A. Portal instance
B. Organization
C. Site
D. Team
|
Answer: A
|
|
Question: 5
|
Site administrators would like to search for web content
based on the review date. The review date is not currently indexed when web
content is published. The recommended way to add the review date to the search
index is to:
A. Create an Ext
plugin and overwrite the Journal indexer to index the review date
B. Create a hook plugin and override the Journal service
to index the review date
C. Create a hook plugin and override the edit article
Struts action to index the review date
D. Create a hook plugin and implement an indexer post
processor to index the review date
|
Answer: D
|
|
Question: 6
|
The recommended way to add new functionality in Liferay
is to:
A. Create Ext plugins
B. Create portlet, theme, layout template or hook plugins
C. Modify Liferay's source code directly
D. All of the above
|
Answer: B
|
|
Question: 7
|
Instanceable portlets: (Please select all correct
answers.)
A. Have unique preferences per portlet
B. Can be added to a page multiple times
C. Share the same data within the same site
D. Can be displayed in the Control Panel
E. Share the same data on the same page
|
Answer: A, B
|
|
Question: 8
|
To generate remote services with Service Builder:
A. Pass the switch "-Dremote-service=true" to
the Ant "build-service" target
B. Set the attribute "remote-service'' to
"true" on the "entity" element in service,xml
C. Set the attribute "remote-service" to
"true" on the "service-builder" element in service.xml
D. All of the above
|
Answer: B
|
|
Question: 9
|
The method to embed the non-instanceable Language portlet
with the name "82" in a theme is:
A. $theme.include("82")
B. $theme.runtime("82")
C. $theme.runtime("82_INSTANCE_abcl23")
D. $theme.include("82_INSTANCE_abcl23")
|
Answer: B
|
|
Question: 10
|
The method to embed a portlet in a layout template
is:
A. $layout.addPortlet()
B. $processor.processPortlet()
C. $layoutembedPortlet()
D. $layout. process PortIet()
|
Answer: B
|
No comments:
Post a Comment